A vitorlás kabát csak egy a főbb tartozékok közül

Vitorlás kabát

Vitorlás kabát

Aki már bérelt ki élete során legalább egyszer egy csodás kis vitorlást, elhajózva a Balaton elképesztő részeire, pontosan tudja, hogy a sikerhez és önfeledt pillanatokhoz mindenképp szükség van egy profi felszerelésre.

A kiegészítőket tekintve fontos szerep jut a vitorlás kabát, cipő és sapka felszerelésnek. A kabátra azért van szükség, mely ez teljes mértékben véd a szél és az eső ellen is, melyek roppant hamar elronthatják ezt a különleges élményt.

Ezután jön a speciálisan kialakított cipő, amelyik nem csak kényelmes, de csúszásmentes is, garantálva a legextrémebb, leghirtelenebb mozdulatok épségben történő elvégzését. Harmadik darabnak a sapka marad, mely a roppant erős napfény ellen nyújt védelmet, ami meggátolja, hogy a több órán át a vízen lévő emberek napszúrást kapjanak.

Ezekre roppant nagy figyelmet kell fordítaniuk azoknak, akiknek fő célja a jókedv, kikapcsolódás és relaxáció elérése. A vitorlás kabát, lábbeli és egyéb tartozékok beszerzéséért érdemes a http://aranyelefant.hu/sportok/vitorlas_cipo_ruha weboldalhoz fordulni.