ThinkSystem

Technokrata cikke szerint ezen szervertípusoké a jövő

A termelékenység növelésében egyre komolyabb szerepet tölt be az automatizálás, amihez szükség van a nagyobb és specifikusabb szerverkapacitásokra. A Technokrata cikke szerint, a Dell és a Lenovo azok a nagy cégek, amelyek ezen a területen az élre törnek. Az utóbbi cégcsoport az IBM x86-os szerver-üzletágának megszerzésével sikerült olyan megoldásokra szert tegyen, amik azonnal az élvonalba repítették.

Természetesen a márka jelentősen sokat adott a már meglévő technológiához, aminek eredményeképpen, a Technokrata cikke szerint, ThinkSystem sorozat mellett horgonyzott le a gyártó. A folyamatosan növekvő igényeket a precíz skálázhatóság, valamint a nagyfokú rugalmasság határozza meg. Mindezen jellemzőknek hála, az ügyfelek maximálisan a saját elképzelésekhez tudják illeszteni a jövőbeli megoldásokat.

A biztonság sem elhanyagolható ezen a területen, amire szintén jelentős figyelem összpontosul. A Technokrata cikke szerint, a megfelelő választás érdekében, a cégeknek fel kell mérniük a saját elképzeléseiket minden tekintetben és ezek ismeretében történhet meg a végső döntés, hiszen komoly befektetésről van szó.